jennykatarina

Senaste inläggen

Av Jenny Forsberg - 18 maj 2015 22:18

       

Idag hade vi redovisning i en kurs som heter "Estetisk kommunikation" som är precis vad det låter som. Vi hade fått dikter som vi skulle förvandra om till musik i korta drag. Efter det var det lite party, Emma hade såpbubblor med sig vilket alltid är festligt. Sen gick vi och fikade lite.

 

två bilder från carros och mimas snapchat idag. (10 000 frågan, vart är jag på bilden till höger?!)

ANNONS
Av Jenny Forsberg - 17 maj 2015 18:55

 

som ni kanske märkte så blev det inget inlägg igår, men vi kör på! Igår spelade jag på Cancergalan 2015 i mina hemtrakter och det var SÅ roligt! Verkligen en upplevelse. Jag körde 4 egna låtar och det är så härligt att stå där och bara sjunga och spela något som man vet att man gjort helt ensam varje liten bit. Idag har jag övat mer på olika musikgrejjer som ligger framför och varit i kyrkan. På bild har ni Tusse och Emma imorses.

ANNONS
Av Jenny Forsberg - 15 maj 2015 18:21

Att vara ute är något jag inte riktigt varit så mycket det senaste. Varför? Skolan och dåligt väder är väl de enda riktiga svaren. Men igår och idag så var det så fint ute så vi har varit ute hela familjen och grejjat, en som inte har grejjat dock är denna fisförnäma:


   

man skulle ju kunna säga att han har jobbat på brännan iallafall, men kan katter det?

Av Jenny Forsberg - 14 maj 2015 15:59

Idag har jag oljat pallkragar, det är så skönt med ledigt. Senare blir det övning med AIWS och grill. Men glöm nu inte varför vi har ledigt, om du har glömt, så kanske det är dags att titta upp det! ;)


 

mobilbild deluxe!

Av Jenny Forsberg - 13 maj 2015 18:45

Idag har jag varit produktiv och gjort klart en inlämning och övat inför lördag då jag ska spela på Cancergalan i Byahallen (Asklanda). Sedan har jag och namnsdagsbarnet Linnea gjort smoothies.


 

Av Jenny Forsberg - 12 maj 2015 21:31

       

Idag var den mest påtagligt regnigaste dagen på länge. Imorse tänkte jag att jag skulle vara lite duktig och ta på mig fleece och regnjacka liksom, för att inte bli blöt. Men sen upptäcker jag att det inte finns ETT ENDA paraply i huset, så vad gör man inte? Det är bara att gå rakt ut i regnet och jag kan ju meddela att jag blev blöt. Väldigt blöt. Men samtidigt, vem bryr sig? Jag hann äta hamburgare i skolan och fick sett på tvåornas "projekt 2" som hade lite framtidstema. Efter det gick jag och Mima till Divine. Haha, nu låter det som jag köper fika varje dag här på bloggen men det råkade faktiskt bara bli så... Allt för kvalletid med vänner nu på slutet!

Av Jenny Forsberg - 11 maj 2015 19:12

     

Nu ni! Såhär kan en måndag se ut. Jag hängde med mima i annelundparken, bland bokar som är så fantastiskt gröna och härliga nu. Efter skolan så gick jag, Elma, Emma och Carro till Divine, som förövrigt är ett SÅ mysigt café! Titta bara på dumlecupcaken, den smakade lika gott som den ser ut att smaka kan jag ju bara medge.


Är verkligen så glad över att det är grönt ute, har verkligen märkt och fått bekräftat även detta år att jag absolut inte är en vinterperson.

Av Jenny Forsberg - 10 maj 2015 22:01

   

Jag har precis varit på God Moves årliga dansuppvisning. Det finns knappt något som får mig så taggad som dans (okej jag ska inte överdriva, att arrangera om en låt får mig mer taggad om jag har flow). Ni vet, även om jag anser att jag inte har gåvan att dansa så är det något speciellt med att göra det, speciellt när det finns en koreografi och ett klart budskap, det blir träning för kroppen men samtidigt abslout mest träning för själen. Det är ett sånt starkt uttryckningssätt! Jag har inte riktigt tänkt på det förut faktiskt.


Annars har Olle (Olivia) taggat igång mig och kommit på den brilljanta idéen att jag ska ta med kameran var jag än går varje dag fram tills studenten eftersom det idag är prick 1 månad kvar. Så alltså betyder det att jag ska försöka lägga upp ett inlägg om dagen... Ni ANAR inte vilken utmaning detta är för mig! Men jag har fått tipset att: vill man ha inspiration så får man skaffa sig det och det bästa sättet är att alltid ha med kameran IFALL det skulle hända något som man vill ta kort på. Så, det kan behövas mycket pepp från er sida för att det ska gå att genomföra men även mycket vilja ifrån mig. 


Jennykatarina


19 år. Musiker. Spelar i bandet AIWS. Att fotografera. Nikon D7100. Kristen. Gillar mina vänner & min pojkvän.

_____________________________

  

Här hittar du mig!

 

      

Hjälp mig att få bloggen bättre

Vad vill du se mer av här?
 Naturbilder
 Porträttbilder
 Musik
 Textinlägg
 Djurbilder
 Filmer
 Hus & inredning
 Mina åsikter

_____________________________

9 besvarade frågor

Time passes by, direction unknown

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015
>>>

Exakt idag andra år

Arkiv

_____________________________

        

De absolut senaste

Kategorier

_______________________________

   

Följ mig!

Följ jennykatarina med Blogkeen
Följ jennykatarina med Bloglovin'

Read my blog in your language

_______________________________

    

AIWS Myspace, lyssna och titta

   


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se